vlogg: GRAVID-TIGHTS OCH AMNINGS-BH (ej gravid dock!)

Views: 42353 | Likes: 3479 | Dislikes: 31 | 2017-03-28 04:00:03 |
✖ Svampodlingen är de bästa 79 kronor jag någonsin spenderat.
✖ Är det fel att använda sig av städhjälp tycker ni? Jag resonerade som så att jag hellre skriver på boken i tre timmar (som jag också gjorde) än försöker tvätta mina fönster. Jag ahrtvättat fönster tidigare i mitt liv och det är fan FETT svårt.
✖ Haha, alltså, seriöst, humörssvängningarna när man har mens…man hänger inte ens med själv.
✖ Satan vad han låter…och jävlar vad jag svär. Jag tror fan jag svär extra mycket när jag har mens.
✖ Åhh, det blev SÅ rent och fint efter att fönsterputsaren fixat mina fönster. ÄLSKART!
✖ Som sagt, jag är SÅ glad över min Bucket list. Tänk att jag i år, bara efter ett kvartal, ätit på en restaurang som har en stjärna i michelinguiden, lärt mig lösa en rubikskub, flugit helikopter, osv, osv. Jag uppmuntrar verkligen er alla att skriva upp en bucket list eller mål ni vill uppnå i år. Det gör att man verkligen tar tag i det och inte bara skjuter allt på framtiden!
✖ Haha, alltså, min mage….förstår ni hur ont den gör när den är så där stor och spänd? Det var faktiskt inte alls roligt. Gravidtightsen är assköna och amnings-bh:n med – recommend, recommend!
✖ Älskar den där salladen från Holy Greens, och metro mode-omslaget. SÅ fint!
✖ OMG, HUR FIN ÄR BOXEN FRÅN MILLIONBOX? Jag döööör! Videon är inte i samarbete med Millionbox, men de frågade om de fick buda över en box och det fick de så gärna så! Du hittar deras hemsida här: https://millionbox.se/
✖ Hahah jag är sämst på att pranka…alltså, det är ju inte ens ”pranks” det jag håller på med, jag försöker ju bara lura Anders hela tiden. Men det är så kul!!! För visst är det roligt att busa med varandra?
✖ Hörni, en smoothie bowl-video kommer. tro mig, ni behöver inte be mig två gånger. Nu köööörrr vi!
✖ TRÅKIGT MEDDELANDE! Jag fick sådan JÄVLA mensvärk under natten och var tvungen att kräkas och ha mig, så imorgon kommer det ingen vlogg…var så jävla menssjuk så det fanns inget att vlogga. Allt blev bara piss. Men vi ses på torsdag igen!

Auf wiedersehen goodbye! XO

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

Homesource