vlogg: FALSKA FÖRETAG & MIN KÄRASTE ÄGODEL

Views: 284377 | Likes: 10451 | Dislikes: 117 | 2017-03-31 04:00:00 |
✖ Men alltså, logiken haha… Bokar av möten och skjuter på poddinspelnignen för att vila – spenderar förmiddagen med att jobba… suck.
✖ Musik av JMK Instrumentals – On My Way: http://bit.ly/2jDOFaT
✖ Det var ett jäkla tjat om tröjan haha, jag pratade om den igår också eller hur?! Alltså, jag inser att jag börjar bli som äldre personer nu. Tjatar om mina jäkla smoothie bowls, svampar och upprepar mig varenda dag. Jaja, här hittar du tröjan i alla fall: https://blfa.me/c/jNzw8b1w-c (annonslänk)
✖ Jag hade sååå himla roligt på fotograferingen och bilderna blev jättejättefina. Jag längtar tills ni får se dom!
✖ Folk brukar alltid fråga var min steamer (som man alltså stryker plagg med) är ifrån. Jag har denna: http://philips.to/2omWktt MEN jag skulle faktiskt rekommendera denna: http://philips.to/2nF23wk
jag tycker personligen den är bättre. Man får fylla på den med vatten mycket oftare, men det är liksom bättre krut i den.
✖ Vädret alltså…det är upp och ner så här års. Men visst är det skönt att det är ljusare lite senare nu med sommartiden? Jag tycker det gör jättestor skillnad när det är ljust längre på eftermiddagen,
✖ Haha, jag ser fram emot när jag får berätta vad jag behövde United Screens hjälp att fotas för, det är så random 🙂
✖ Här hittar du fina Sara och Jennifers kanal ”Du ser inte sjuk ut”: http://bit.ly/2mTXOOT
✖ Haha, vilken kortslutning det blev i min hjärna när jag blev glad över att klockan var liten men ledsen över att Anders ville ha en paus och sen glad över att jag läste fel men ledsen över att klockan var mycket.
✖ Här hittar du underkläderna som jag klickat hem (annonslänkar):
BH:n: https://blfa.me/c/UBeoDLd7-c
Trosan: https://blfa.me/c/aQiB0Tmg-c
✖ Så jäkla gott med tacos.
✖ Jag fotade ett instagraminlägg och filmade en liten instagram-video om du undrar vad jag gjorde när jag stod och posade i magtröja och bh framför kameran haha.
✖ Tack bästa GoGreen för budet med maten, Chickpeas-rätten var SÅ god! (limpan också)
✖ Hur fin är boken? Jag grinar bara jag ser den haha. JAG ÄR SÅ BLÖDIG HÖRRNI!! Här hittar du “Boken om mig”: https://blfa.me/c/EaT49fc0 (annonslänk) Men ni förstår hur den kommer att bli min käraste ägodel va?
✖ Tack för dagens fråga Julia! Det stör mig som FAAAN när produkter och tjänster som inte stämmer överens med mina värderingar annonserar på min kanal, men särskilt loreal. Haha, kändes så konstigt att kalla ett företag för ”falskt” haha. Kändes som om jag var 16 igen. Har ni något exempel på falska företag?

Tack för att du tittade idag, vi ses imorgon igen!

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

Homesource