vlogg: DET GÅR FRAMÅT!

Views: 232400 | Likes: 9923 | Dislikes: 78 | 2017-03-20 12:33:37 |
DET GÅR FRAMÅT med boken nu babes! Och vet ni en galen grej? Just nu är boken det roligaste jag vet, jag ÄLSKAR att skriva den och ägnade HELA söndagen och hela dagen idag (måndag) åt att skriva, så tyvärr kommer det inte någon vlogg imorgon eller på onsdag. Supertråkigt, ja vet, det är lite dålig timing av mig att köra vloggmånad samtidigt som arbetet med boken precis börjat. Jag har helt enkelt inte hunit båda de senaste två dagarna och det blir så dåliga vloggar när jag ägnar 8-9 timmar per dag åt att skriva. Hela vloggen består liksom bara av vad jag äter, för det är det enda jag gör när jag inte skriver.
MEN det kommer nya vloggar på torsdag, fredag, lördag, osv, osv.

Puss och tack för att ni alltid är så förstående!

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

Homesource