Svarar På Hatkommentarer

Views: 21763 | Likes: 823 | Dislikes: 45 | 2018-12-26 06:00:00 |
Svarar på Hatkommentarer om käpphästar. Efter att Hydra som är en stor youtuber gjort narr av oss som håller på med käpphästar så svämmade mina kommentarsfält över med hatkommentarer från Hydras följare. I denna video ger jag svar på tal och jag vill också visa er med samma hobby att vi vågar göra det vi vill. Jag accepterar inte mobbning och står hårt fast vid att man bör acceptera alla oavsett hobby, hudfärg, utseende, ursprung etc. Så länge man inte gör något som skadar någon annan så tycker jag man ska göra det som får en att må bra! Älskar er!

#käpphästar #hydra #svararpåhatkommentarer

Vill ni Följa mig på mina andra sociala medier hittar ni mig här:
Instagram:
https://www.instagram.com/frohlichmelissa/
TikTok:
melissajuliafrohlich

Design och intro/outro: Familjen Arcombe
Musik: Epidemic Sound/ Champion Mondays
Kamera: Canon Powershot G7 X Mark II
Redigering: Imovie

source