PLASSEN OP VRIENDIN IN SLAAP ?! ‘GAAT MIS’

Views: 74159 | Likes: 3392 | Dislikes: 272 | 2017-04-01 15:00:03 |
Vergeet je niet te abonneren en te liken? Het is GRATIS!
Abonneer hier op JoeyVlogs MIJN VLOG KANAAL : https://www.youtube.com/channel/UCr4W9rlZU-l1IM8Dc_bPIIg

Welkom op mijn kanaal JoeyBravoTV! Op mijn kanaal kan je elke dag een video verwachten om 17:00 uur. Het kan van alles zijn pranks, Q/A’s, opdrachten challenges, expirimenten en nog veel meer! Ik maak altijd met veel plezier mijn video’s en blijf elke keer me best doen voor jullie. Ik heb ook een vlog kanaal daar komt elke dag een vlog om 18:00 uur op. Vergeet natuurlijk niet om daar ook een kijkje op te nemen!.

Wil je meer van mij zien?:
– Instagram : https://www.instagram.com/joeybravotv/?hl=nl
– Snapchat: joeybravotv

CONTACT:
– E-mail: [email protected]
[email protected]
– Wil je een tekening of iets anders sturen? Er komt binnenkort een adres waar je het naar kan opsturen.

Video’s are edited with Final Cut pro or Imovie. Sound effects are from the Imovie library. If other music songs or effects are used for video’s they will be written in the description box.

als je tot hier leest comment: Ik ben de baas.
keywords:
Joeyvlogs
joeyv
joeyvlog kanaal
joeybravotv
lindseybravotv

source