När den perfekta familjebilden spricker (Del 2/2) – Sanna Bråding v.37

Views: 5515 | Likes: 257 | Dislikes: 0 | 2017-01-07 11:00:01 |
I samarbete med Libero. Denna vecka får vi besöka Sanna Bråding när hon pratar om hur hennes familjesituation ser ut. Detta är någonting som Sanna har velat hålla för sig själv – men på grund av att så många undrar, är det något hon nu valt att berätta. Det kommer hon att göra i två delar – i del 1 berättade hon om hur det gick till när hon blev gravid, och om vilka problem hon haft med graviditeter innan. Denna vecka pratar hon om vem barnets pappa är – och allt som hör det till, varför det kan vara positivt att vara ensamstående – och att allas situationer ser annorlunda ut. Lämna en kommentar under klippet & kom ihåg att prenumerera på kanalen för att inte missa något avsnitt!

Avsnitt 1 av Sannas berättelse:

Se hur din bebis utvecklas med Libero-appen, ladda ner den här:
Android: http://goo.gl/RnlHtD
IOS: http://goo.gl/awXL2T

Sanna Bråding
Självbiografi: För mycket av allt

”Livet blir sällan som man tänkt sig. Det blir oftast bättre. Men det är du själv som måste se till att göra det bra. Vissa saker kommer alltid att finnas med oss genom livet.
Jag är född med en känslighet och den kommer jag alltid bära med mig. Jag måste bara lära mig hantera den.”

Föreställning:
Sanna Bråding följer upp den uppmärksammade självbiografin med en föreställning baserad på boken.
En föreställning av Sanna Bråding, Regi: Özz Nûjen
Biljetter: http://sannabrading.se/formycketavallt/

Blogg:
http://blogg.amelia.se/sannabrading/

Hemsida:

Sanna Bråding – Självbiografin ”För mycket av allt” 7 september.

Läs mer om vecka 37 här:
https://goo.gl/nQfnkY

Barnet håller på att suga i sig den näring som det ska använda vid födseln. Det drar ner fostervatten i lungorna och pressar ut det – igen och igen. Det sista av vattnet pressas ut under förlossningen.

Mamman känner säkert av fler och kraftigare sammandragningar. Det är normalt. Det är dags att börja ladda med kolhydrater som pasta och bröd. När förlossningen sätter igång kommer man att förbränna omkring 500 kalorier i timmen. Det kan vara ett riktigt maraton att föda barn och man gör klokt i att förbereda sig grundligt. Mycket vila, ät ordentligt och fylla på med kolhydrater i tanken, så att man klarar hela distansen bättre.

source