Ett avsnitt om kärlek – Elin Bergius v.18

Views: 4727 | Likes: 77 | Dislikes: 0 | 2017-01-11 11:18:11 |
I samarbete med Libero. Denna vecka är Elin gravid i vecka 18 – och hennes kille CF är fortfarande i Norge. Hon berättar om kärlek – om alla olika sorters kärlek som finns, och hur viktigt det är med kärlek. Hon hoppas också att alla i världen får uppleva kärlek. Kom ihåg att gilla klippet – och prenumerera på kanalen för att inte missa något klipp!

Blogg: http://www.nouw.com/elinbergius/
Instagram: https://www.instagram.com/ebergius/

Se hur din bebis utvecklas med Libero-appen, ladda ner den här:
Android: http://goo.gl/RnlHtD
IOS: http://goo.gl/awXL2T

Läs mer om vecka 18 här:
https://goo.gl/I15mgu

Ansiktsmusklerna har utvecklats tillräckligt för att kunna forma en massa ansiktsuttryck, så kanske grimaserar barnet åt dig … även om det inte är medvetet. Ännu. Barnet utvecklas och växer stadigt, men nu sker tillväxten lite långsammare. Barnets öron har nått fram till sin slutgiltiga placering och sticker nu ut från huvudet. Ögonen har rört sig längre mot ansiktets framsida. Ögonen har ögonbryn och en antydan till ögonfransar. Näthinnorna reagerar på ljus genom de slutna ögonlocken.

Många säger att det är en fantastisk upplevelse att se sitt barn för (kanske) första gången. För pappan eller den partner som inte själv är gravid är det som regel första gången han eller hon verkligen förstår eller tror på att det verkligen är ett barn på väg. Under ultraljudsunder-sökningen känns allting plötsligt så verkligt. Verkligen verkligt. Ultraljudsundersökningen är naturligtvis frivillig.

source