EenhoornJoost in Tims ^ tent: maar dan in een bungalow

Views: 14586 | Likes: 425 | Dislikes: 21 | 2018-03-11 07:30:00 |
Deze keer te gast in Tims bungalow is EenhoornJoost. Joost Klein (EenhoornJoost) is 20 jaar, YouTuber en rapper. Joost maakt in zijn kenmerkende stijl absurdistische filmpjes op YouTube, vaak zonder verhaal of rode draad. Zijn video’s variëren van sketches tot minidocu’s. Tegenwoordig maakt hij ook muziek: zijn album Scandinavian Boy kwam in november 2017 uit. Met 172.000 abonnees is hij een grote Nederlandse YouTuber, maar hij wil geen geld verdienen met zijn advertenties. Wat drijft deze eigenzinnige YouTuber, en waar wil hij nog heen?

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow is een winters vervolg op Tims ^ tent, waarin Tim den Besten aanstormende talenten interviewde op de camping. Gourmetten, wild spotten, bowlen en houthakken, Tim doet het allemaal met zijn gasten op een gezellig bungalowpark midden op de Veluwe. Ver weg van de grote stad en middenin de natuur neemt Tim uitgebreid de tijd om bijzondere mensen te leren kennen. Serieus, grappig en ontroerend. In Tims ^ tent: maar dan in een bungalow interviewt Tim bijzondere gasten waaronder acteur Maarten Heijmans, ondernemer Nina Pierson, zangeres Naaz en rapper Ray Fuego.

Bekijk alle afleveringen van Tims ^ Tent hier: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBvGnghCtxJHAEISwKztvSZX3-PD1GHWt

Tim den Besten is onder meer bekend van De Yolanthe documentaire, De Lowlands Show, het interviewprogramma Frieten met, het live programma Club Wifi, Zomergifjes en de documentaire All you need is het spijt me. Samen met Nicolaas Veul maakte hij onder andere Beestieboys, Super Stream Me en Oudtopia.

https://www.npo3.nl/timstent
https://www.vpro.nl/timstent

source