E Fundit / Arbana Osmani ndahet nga bashkëshorti

Views: 26025 | Likes: 85 | Dislikes: 31
Published: 2019-01-12 19:26:42 | YouTube statistics
Nese ju pelqeu videoja mos harroni te beni `Like`
Klikoni ne butonin `Subscribe` dhe tek 🔔 per te pasur njoftimet me te fundit ne kohe reale dhe gjithashtu per videot e reja !

© All rights reserved “Thashethemet e Vipave Shqiptare ”

source