DIY: Gör egen blomställning – #PLANTLIFE

Views: 3547 | Likes: 284 | Dislikes: 2 | 2018-01-12 05:30:00 |
YAS! Äntligen kom jag mig för att göra den här blomställningen. Jag behöver verkligen den – haha. Både till att hänga mina kära amplar på, att ha som bakgrund när jag spelar in + att jag behöver ngt att hänga mina makramé-bonader på medan jag knyter dem. Jag strävar ju efter att ha så lite saker som möjligt, de ligger bara där de inte ska annars, så sånt här får gärna ta plats i mitt hem. Plantlife for life ♡

Vad tycker ni? Blev den snygg? Jag tror att den går att göra stadigare om man t ex limmar fast rundstavarna i plankorna. Jag kanske gör det längre fram. Vill ni se när jag gör hyllan också och fyller den med växter?

DIY BLOMSTÄLLNING:
Det var den här hängaren jag gjorde: http://hemmafixbloggen.se/2015/01/01/gor-din-egen-kladhangare/

*

Jag finns också på:
Instagram: @zatterqvist
Twitter: @zatterqvist
Snapchat: tzatterqvist

Lyssnat på min och Therese Lindgrens podcast?
Therese & Zätas podcast
Mail: [email protected]

Kontakt:
[email protected]

Följ för nya videor måndagar och torsdagar, och lämna gärna en kommentar! ♡

source