DE FARLIGSTE HACKERE I HISTORIEN

Views: 10837 | Likes: 662 | Dislikes: 21 | 2018-06-28 12:00:05 |
Hej Wtf’ere! Hvilken hacker eller hackergruppe vil du høre mere om? Læg dit svar i kommentarfeltet og tak fordi du så med!:)
—————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ
INSTA: https://www.instagram.com/wtferdet/
FACEBOOK: http://fb.me/WTFErDet/
—————————————————————
En af de første kendte hackere var Robert Tappan Morris, som er skaberen af “Morris Worm” – en virus, der siges at have inficeret omkring 6.000 computere. Han spredte virussen ud mens han studerede i 1988, og han forsøgte på den måde at prøve at bestemme størrelsen af internettet. Et mål som var meget uskyldigt i sig selv men han havde gjort sin virus så svær at udrydde, at det fortsatte med at sprede sig til uønskede steder. Han blev dømt for bedrageri og misbrug og var den første person til at sprede sådan en virus.

Jeremy Hammond er også en hacker som engang stjal 60.000 kreditkortnumre og han brugte dem til at donere penge til forskellige velgørenhed. I øjeblikket er han i fængsel, han fik en 10 års straf. Selvom hans formål var uskyldig så var det han gjorde stadigvæk ulovligt, og han har mange gange været på den forkerte side af loven selvom han prøver at fokusere at gøre noget godt ud af at hacke

En af hans største værk ved hacking var at afsløre emails, og detaljer om osama bin ladens død, hvor han udgav dem på WikiLeaks hjemmeside. Blandt de forskellige mails var der også informationer om at starte en revolution i Venezuela. Men det var kreditkortstyveri, der så ham sendte ham i fængsel.

Nogle gange kan hackere også bare være harmløse. Tag fx Kevin Poulsen, som nu er nyhedsredaktør for wired Men han var engang en black hat hacker, der lavet falske gevinster såsom man kan vinde en Porsche eller andre ting hvis man ringer ind, men han endte til sidst med at hacke mange menneskers telefoner. Som andre hackere har han brugt sine evner til noget godt ved at prøve og finde pædofile online på MySpace. Men han har engang også hackede ind i FBI’s-computer system og han endte derfor med at komme i fængsel i 5 år for hans forbrydelser. Han er i dag ude af fængsel og har nu valgt at ligge sit hacker liv bag sig, nu koncentrere han sig på sin skrivekarriere, og med sin bog “Kingpin”. En bog der handler om hvordan det er at være hacker.

Mange hackere starter med at hacke når de er unge. I en alder af 16 år hackede Jonathan James ind i en computer i Defense Threat Reduction Agency og han fik på den måde adgang til både emails og koder. Han var 15 år på det tidspunkt og 16 år da han blev fanget, han modtog kun en ungdomsdom. Han besluttede at stoppe, men i 2007 blev hans navn nævnt i forbindelse med et hack på et stormagasin. Man fandt senere ud af at Han begik selvmord den 18. maj 2008.

En gruppe hackere var ansvarlige for Operation Aurora, et internationalt og meget kompliceret hack som foregik tilbage i 2009. De angreb ca 34 virksomheder, herunder Google og Yahoo !. Hackerne antages at komme fra Kina,

En Shanghai-baseret hacker gruppe, blev også antaget for at være involveret. Google var den første til at offentliggøre angrebet og sagde på deres blog, at de havde fået vigtige oplysninger stjålet – det ser ud til at hackerne var efter koder og senere hen viste det sig at forskellige Gmail kontis var også blevet hacket. Hackerne bag Aurora er aldrig blevet fanget og er stadigvæk aktive i dag.

Astra er en hacker der stjal våben teknologi data og software, hvor han til sidst solgte det videre til folk og andre organisationer i Brasilien, syd Afrika, Mellemøsten og resten af verden. Ingen ved hvor mange penge han lige præcis har tjent på det men man har beregnet at det kan være helt op til 250 og 361 millioner dollars! Man ved ikke hvem personen bag hacker navnet astra er, men der findes mange teorier og der er endda en rygte der siger han er en 58 Årig mand der er matematik lære fra Grækenland.

source