Astetta tasokkaampi EEDDUNBOXING!!

Views: 17336 | Likes: 974 | Dislikes: 14
Published: 2019-05-12 11:00:06 | YouTube statistics
Video toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Logitechin kanssa esiteltävän tuotteen muodossa.

Kävin Berliinissä tsekkailemassa uuden tuotteen julkistusta, mistä oikein on kyse? 🙂

ARVONTA: Kommentoi tämän videon kommenttikenttään mitä toimintoja laittaisit Logitechin G502 hiiren lukuisiin nappeihin ja että omistatko langattomia pelilaitteita niin olet mukana arvonnassa!
Giveawayn järjestää yhteistyössä eeddplays (Eetu Pesonen) ja Logitech. Palkinnon tarjoaa Logitech ja palkinnon toimittaa Logitech/heidän edustamansa viestintätoimisto postittamalla palkinnon (Logitech G502 -pelihiiri) tämän voittajan toimittamaan osoitteeseen. Voittajia valitaan yksi ja se tehdään sokkona ja mikäli kommentoija on kommentoinut ohjeiden mukaisesti, hänellä on oikeus palkintoon. Eetu Pesonen (minä/eeddplays) vastaa toimitustietojen keräämisestä vastaamalla voittajan kommenttiin kommenttikentässä. Eetu Pesonen/eeddplays vastaa voittajalle 19.5.2019 ja siitä voittaneilla on yksi (1) viikko aikaa vastata eeddplayssin kommenttiin pyydetyillä tiedoilla. Mikäli voittaja ei vastaa viikon sisään Eetu Pesosen kommenttiin, arvotaan uusi voittaja ja tällä on tällöin taas viikko aikaa vastata.

Voit lahjoitella skinejä, avaimia, caseja tai vaikka pelejä tänne jos siltä tuntuu: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=154493476&token=tn_DBHV1

Steamgroup jota kautta kanssani pelailemaan:
http://steamcommunity.com/groups/stediGO

Vlogikanavani: http://youtube.com/eeddspeaks
Striimisivusto: http://twitch.tv/eeddspeaks
Tilaa paitoja ja julisteita: https://www.printmotor.com/eeddspeaks/
Twitter: http://twitter.com/eeddspeaks
Instagram: eeddspeaks
SNAPCHAT: eeddspeaks
FB: http://facebook.com/eeddspeaks

source