Anne Fleur Dekker in Tims ^ tent: maar dan op een eiland

Views: 15785 | Likes: 142 | Dislikes: 59 | 2018-09-13 20:30:00 |
Anne Fleur Dekker is de tweede gast van Tim den Besten in Tims ^ tent: maar dan op een eiland. Anne Fleur Dekker is milieuactivist, opiniemaker en publicist en finaliste in De slimste mens. Waar Anne Fleur verschijnt, is er reuring, dus lijkt ze een uitgesproken gast voor Tim den Besten.

Na het zien van de documentaire An Inconvenient Truth wordt Anne Fleur Dekker lid van GroenLinks en wordt ze een linkse activiste. In 2017 neemt haar leven een bizarre wending. Na een tweet over Geert Wilders en een interview bij Pauw waarin ze Nederland waarschuwt voor Thierry Baudet moet ze onderduiken.

Als ze verkering krijgt met Paul van der Bas van Forum voor Democratie verliest ze veel van haar linkse vrienden. Al die gebeurtenissen worden haar teveel en afgelopen mei krijgt ze de diagnose PTSS. Hoe is het nu met Anne Fleur Dekker en hoe ziet zij haar relatie met iemand van wie zij politiek zo verschilt?

Strandjutten, varen en pingpongen. Deze zomer doet VPRO-presentator Tim den Besten het allemaal met zijn gasten op een prachtige camping op Texel. In Tims ^ tent: maar dan op een eiland ontvangt Tim den Besten zes bijzondere aanstormende talenten voor een goed gesprek op een campingstoeltje. Laat je meenemen naar de Wadden en voor je het weet verlang je terug naar de warmste zomer ooit. In Tims ^ tent: maar dan op een eiland spreekt Tim den Besten onder meer Stefano Keizers en Anne Fleur Dekker. Tims ^ tent: maar dan op een eiland is te zien op NPO 3.

Bekijk alle afleveringen van Tims ^ tent hier: https://www.youtube.com/playlist?list…

Tim den Besten is onder meer bekend van Tim op de thee, De Yolanthe documentaire, De Lowlands Show, het interviewprogramma Frieten met, het live programma Club Wifi, Zomergifjes en de documentaire All you need is het spijt me. Samen met Nicolaas Veul maakte hij onder andere Beestieboys, Gay-K, Super Stream Me en Oudtopia.

https://www.npo3.nl/timstent
https://www.vpro.nl/timstent

source