Al Pazar – Pjesa e dyte – 28 Tetor 2017 – Show Humor – Vizion Plus

Views: 63462 | Likes: | Dislikes: | 2017-10-28 22:43:51 |
http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://facebook.com/VizionPlusTV

Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera, Xheni Hallulli dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

source